С кротък дебат започна Панорама по БНТ тази вечер докато дискусията

...
С кротък дебат започна Панорама по БНТ тази вечер докато дискусията
Коментари Харесай

Конкурентите за вота на българина намериха съгласие само по това, че трябва да се гласува

С мирен спор стартира " Панорама " по Българска национална телевизия тази вечер докато полемиката ескалира в разногласия поради предизборните страсти: 

Асен Василев - Политическа партия:

" Ние сме на един кръстопът и не може да има ясна посока, в която да тръгне страната. Едната посока е написана на плакати, а другата посока е да имаме един естествен европейски живот с едни естествени европейски приходи. Последната година се видя, че това е допустимо. Вие виждате какъв брой фундаментални конфликти има по това каква би трябвало да е финансовата политика. Според мен, в случай че хората излязат и зададат една ясна посока, в която да се движим, това ще помогне доста да се позволи политическата рецесия.

Костадин Костадинов - Вазраждане:  

" Ние се намираме в интервал, когато безусловно след по-малко от 10 дни можем да имаме позволение. Всичко зависи от българските жители, които ще отидат да гласоподават. Тук главното разрешение е до каква степен ние, хората, които желаеме да управляваме страната, желаеме да убедим тези, които не желаят да гласоподават, да застанат пред изборните урни в изборния ден. На последните избори 60% от гласоподавателите оповестиха смъртна присъда на българската държавност, защото отхвърлиха да я признаят за своя. Това рискува да се повтори, без значение какво ще е преразпределението на вота от тези 40%, които в този момент декларират, че ще отидат да гласоподават. Най-голямата покруса на България сега е, че 2/3 от българските жители не припознават българската страна като своя. И това е главният проблем. Политическата рецесия ще мине и ще отмине и може да се сформира кабинет във всеки един миг. 

Станислав Анастасов - Движение за права и свободи

" Политическата рецесия ще се позволи като говорим от много време с разсъдък да оценим положението, в което се намира страната, с отговорност - независимо каква, и разговор с естествен звук. Първо да се пресече обедняването на българските жители и една дълбока правосъдна промяна с конституционни промени. "

Делян Добрев- ГЕРБ: 

" Промяната " споделят, че са положителните, всички останали - неприятните, само че българският гласоподавател е задоволително умен, той ще дефинира кой да сформира кабинет. Ние последните две години вървим обратно, в този момент отначало би трябвало да се приближим до европейския път, последните две години едно евро не сме усвоили... "  

Стефан Янев - Български напредък:  

" Думите разговор, взаимоотношение, решение в полза на хората, бяха думи, позабравени в политическия речник. Сега в тази акция тези думи се употребяват, това е методът и рационалният метод за салда посредством разговор. Ако сме на противоположни позиции, колкото и да крещим, диалог не се получава. "  

Атанас Зафиров - БСП за България:

" Искаме да предложим тематики, които не разделят българското общество. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР